HUIS MAJARO

(Te koop inclusief inboedel 160.000 euro aanvaarding i.o.)       

HornŪ  Brusnice is een klein dorpje in een beschermd natuurgebied gelegen in het zuidelijk voorland van het bekende Reuzengebergte (Krkonose).

In het groene beekdal van dit langgerekte dorp ligt uw prachtige authentieke verbouwde woonboerderij (Roubenka) die grondig is gerenoveerd. Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers. Tevens bevinden zich 2 slaapkamers op de eerste verdieping waarvan 1 slaapkamer (30 m2) met kinderledikantje + nog een badkamer. De woonboerderij is geschikt voor 6 ŗ 7 personen. WIFI aanwezig.

U beschikt over een ruime tuin 2500 m2 met gazon en bomen waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen.Of u nu rust zoekt, even lekker onthaasten wilt, of actief bezig wilt zijn: wandelen, fietsen, zwemmen,leuke dorpjes en restaurantjes wil bezoeken, gewoon niets doen, luieren in de zon, dan bent u hier op het juiste adres. De ligging is vrij met een fraai weids uitzicht over een schitterend panorama waar je s' avonds plotseling oog in oog met reeŽn kunt komen te staan. Achter ligt een bos waar je vanuit het vakantiehuis heerlijk kunt wandelen.

Het huis ligt aan een verharde weg en is tevens in de winter goed bereikbaar. Naast het huis zijn 3 ruime parkeerplaatsen. De directe omgeving is echt iets voor natuur-, wandel- en mountainbikeliefhebbers. 

Voor degene die op zoek is naar een grotere uitdaging bestaat de mogelijkheid met de mountainbike de bergen te bedingen met als beloning een prachtige afdaling. Er zijn 6 mountainbikes inclusief helmen voor u ter beschikking. Er bestaat ook de mogelijkheid om de fietsen met de kabelbaan mee naar boven te nemen.

Er zijn in de buurt voldoende restaurantjes waar je heerlijk kunt eten voor acceptabele prijzen (compleet menu ca € 8--). De Tsjechische bevolking is vriendelijk, gastvrij en altijd behulpzaam, velen spreken Duits of Engels.

Winterdag vakantiehuis, 5 min. rijden, naar de berg Zvicina  700 mtr. met een betoverend uitzicht.

Ideaal voor beginnende skieers. Tevens is hier een skischool voor kinderen.